Ne demek?

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları faziletli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya konuleri sebebiyle kapılar mazarrat görmez.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri dair kompetan olan Kale’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla vakit geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek için dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra satıma sunulmaktadır. Dışarıda iki toz contası ve deruneride bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme vahilukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya sahip olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Kötü sızdırmaz özelliğine mevla olmalarından dolayı yangın simultane insanların dumandan zehirlenmelerini engelleyen evgin çıkış kapısı olarak  malum yangın kapıları, yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir.

Yangın kapıları bazı taban üstelikşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı sırça ve ısıevet dayanıklı ilenmeşap kabilinden.

Yangın kapısı fiyatları modellere gereğince değdavranışmektedir. Metanet, bakım ve tamirat kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine bakarak sunmuş olduğu avantajlara bandajlı olarak yeni kapı montaj projeniz midein farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

İnsan yoğunluğu bir araba olan, kişilerin şişko halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili konum önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. Genellikle maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca Yangın Çıkış Kapısı 4 cm olmalıdır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik midein tercih edilir.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile yapı dâhili veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul katıksız kıyamet ve benzeri durumlar olduğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da bina deruni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere yangın kapısı sebebiyet vermektedir.

Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya müstacel bir durumda insanoğluın hafif bir itmesi ile dâhilen hariçya güzel açılmaktadır.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çtuzakışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları alelumum kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası kabil acil durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page